Over ons

Gerard is worstmaker in hart en nieren. Hij komt uit een slagersfamilie en heeft van jongs af aan geholpen bij het maken van vleeswaren. Dat blijkt ook uit de in het verleden behaalde prijzen

Zo waren wij een aantal jaren terug nummer 4 bij de Spare-Rib-Trophy. Verschillende van onze producten zijn bij vakwedstrijden met goud bekroond. Ook in de toekomst zullen we met vakwedstrijden meedoen.

Onze grillworst, achterham en versgebraden producten willen wij extra bij u aanbevelen.

Ons rundvlees is een klasse apart. Wij hebben een vaste leverancier. Wij betrekken ons vlees uitsluitend van familiebedrijven.Op de boerderijen loopt het vee zoveel mogelijk buiten en mogen de jonge dieren altijd bij hun moeder blijven. Zodoende weten we wat voor vlees we onder het mes hebben. Vertrouwd en gegarandeerd goed. Van biefstuk tot draadjesvlees: extra smaakvol.


Vandaag
15.4°C
lichte regen
Wind: wzw 2 m/sec
vrijdag
18°C
zaterdag
20°C

Openingstijden

MaandagMa 08.30 t/m 17.30
DinsdagDi 08.30 t/m 17.30
WoensdagWo t/m
DonderdagDo 08.30 t/m 18.00
VrijdagVr 08.30 t/m 18.00
ZaterdagZa 08.00 t/m 15.00
ZondagZo t/m

Wij zijn in de week van Pasen en Koningsdag alleen geopend op donderdag 25 & vrijdag 26 april.

Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.